HATAY / ERZİN - Cumhuriyet İlkokulu

Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzda geri dönüşüm amacıyla her türlü defter,kitap ve atık kağıtlar toplanmaktadır.Bütün paydaşların katkısını bekliyoruz.

Mrt

Öğrencilerimize deprem bilinci kazandırmak adına okulumuzda pano oluşturulmuştur.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrencilerimiz  farklı atölye çalışmalarına katılarak hem eğlendi hem öğrendi,Hem de uygulama yaptı.Ayrıca şenliğimize katılarak bizleri onurlandıran İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Seyit Ali BÜYÜK, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erhan KENANOĞLU ve tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Emeği geçen öğenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İlçemizde düzenlenen yarışmada 4.Sınıf öğrencimiz Güler CEYLAN üçüncü olmuştur.Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Bu platformda Akademik, Kariyer ve Sosyal Duygusal gelişim alanlarının amaçları, yeterlikleri ve kazanımları yer almaktadır. Hedef kitlesi olarak ilkokul, ortaokul ve lise kademesindeki öğrencilerin sınıf ortamında sınıf rehberlik öğretmenleri ve uzman okul psikolojik danışmanları ile yapabilecekleri etkinlikler yer almaktadır.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığının başlattığı 'Kütüphanesiz Okul Kalmasın' kampanyası kapsamında Okulumuz imkanları,Öğretmen ve Öğrencilerimizin desteği ile şimdilik 1605 kitap kapasitesi olan bir kütüphane oluşturduk.

Kütüphanemizin oluşumunda destek veren ilçe milli eğitim Müdürümüz Sayın Erhan KENANOĞLU,Okul Müdürümüz Sayın Nejdet FIRAT,Müdür Yardımcımız Sayın Zeynel ERBEY,Öğretmenlerimiz başta Seval KIZILPINAR,Mehtap ÖZMEN,Emine ASLAN AYDIN ve diğer öğretmenlerimiz ,öğrencilerimiz ve okulumuz personeline çok teşekkür ederiz.

Kütüphanemizin okulumuza hayırlı olmasını dileriz.

Haz

Sayın Velilerimiz ve Değerli Paydaşlarımız;

Ormanlarımızdan bir ağaç az kesilsin diye evlerinizde bulunan kağıt atıklarınızı Cumhuriyet İlkokuluna getirmenizi rica ediyoruz. Şimdiden teşekkür ederiz.