HATAY / ERZİN - Cumhuriyet İlkokulu

May

İlçe Sağlık Müdürlüğünden Diyetisyen Gizem hanıma anlattığı değerli bilgiler için teşekkür ederiz.

May

Millî Eğitim Bakanlığınca, internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüş bildirilebilecek tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı, "https://gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu.

Nis

Aile Eğitimi Kitap Seti; alanında uzman 80'den fazla akademisyen ve eğitimcinin uzun uğraşlar sonucunda ortaya çıkardığı, toplam 53 kitaptan ve yaklaşık 500 videodan oluşan bir yardımcı kaynak kitap setidir.

Aile Eğitimi Kitap seti 9 yetersizlik türü ve ailelerle ortak çalışma alanlarını konu alan toplam 10 setten oluşmaktadır. Bu setlerin isimleri; zihin yetersizliği, öğrenme güçlüğü, otizm spektrum bozukluğu, işitme yetersizliği, görme yetersizliği, fiziksel yetersizlik, dil ve konuşma bozukluğu, duygu ve davranış bozukluğu, çoklu yetersizlikler ve ailelerle çalışmadır.

Nis

Bayramımıza katkı sunan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

ÖĞRENCİLERİMİZE SAĞLIKLI BESLENMEYİ ÖZENDİRMEK AMAÇLI FAALİYETLERİMİZE BİR YENİSİ EKLENDİ.EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

EMEĞİ GEÇEN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz